Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem in izrisi prostorov. Prepričani smo, da je vsako hišo mogoče opremiti tako, da njena oprema zadovoljuje potrebam njenih stanovalcev in odraža njihov način življenja, hkrati pa je tudi funkcionalna in estetsko dovršena.

Ukvarjamo se s celostnim načrtovanjem prostorov  – načrtujemo prostor v celoti od talnih oblog, do načrta osvetljave in opreme, pa tudi barv in materialov. Prostore vam na vašo željo lahko opremimo tudi z elementi IKEA. Izdelamo vam 3D prikaz prostorov, kar omogoča realen vpogled v prostor že pred izvedbo projekta za najboljšo predstavo ustreznosti izbranih elementov, barv in materialov. Stalno sodelujemo z različnimi dobavitelji keramike, talnih oblog, svetil, itd. zato vam lahko njihove izdelke ponudimo po zelo konkurenčnih cenah.

Svoje znanje dopolnjujemo z mladostno inovativnostjo in tako za vsak prostor najdemo optimalno rešitev, ki najbolj ustreza željam in potrebam stranke.

Mojca 0004_1000

Mojca Hribar, mag.inž.arh.

Naše prednosti

Hitra izdelava

Za vas v enem tednu pripravimo že prve rešitve za vaše prostore.

fa-check-square

Kvaliteta

Izdelamo vam kvalitetne 3D prikaze vaših prostorov

Inovativnost

Vsakem projektu posebej dodamo inovativne ideje za opremo

fa-key

Izvedba na ključ

Po vaši želji vam organiziramo tudi izvedbo vseh del v vašem domu

 

Izjave zadovoljnih strank

  • Z Dizartom sva bila zelo zadovoljna. Pri načrtovanju hiše so upoštevali najine želje in zahteve, ki jih ni bilo malo. Še posebej naju je prepričalo, ko so nama dokazali, da na iste zunanje gaberite lahko dobiva veliko bolj funkcionalni prostor, kot so nama narisali drugje. Vsak prostor je sebi namen in mi se v naši hiški počutimo odlično. Na koncu smo bili vsi zelo zadovoljni."
    Nina in Jure Penko
  • Trgovski prostor, še posebej, če se nahaja na elitni lokaciji kot je naša, zahteva od arhitekta še dodatna znanja in sposobnost zadovoljiti tudi pričakovanja večine strank, ki bodo vstopile v lokal. Tokrat smo prednost dali mladi arhitektki podjetja dizART, Mojci Hribar, ki nas je prijetno presenetila in v celoti upravičila naše zaupanje. Poleg izjemno dovršenega končnega interierja, moramo še posebej pohvaliti njen odnos prav do vseh, ki so bili udeleženi v projekt. Ga. Mojca nam je njene briljantne ideje oz. zamisli predstavila vizualno v 3D grafiki in nam na ta način omogočila vpogled v končno situacijo, hkrati pa nam dovolila, da tudi sami podamo morebitne predloge. Rezultat njenega dela, izjemna odzivnost in pripravljenost narediti maksimum, vse pa prežeto z njeno pozitivno energijo, so še dodatni razlogi, da bomo z njo še sodelovali.
    MiaNatura d.o.o.
  • "Pri načrtovanju naše hiše sva se ujela v "začaran krog" omejitev obstoječega stanja. Dogradili in renovirali bomo namreč trideset let star objekt. Z različnimi idejami smo želeli ustvariti preprost, topel in hkrati moderen dom štiričlanski družini. Mojca nas je s svojim pogledom in izvirnimi idejami navdušila. Ne samo, da je do potankosti uredila interier hiše, prilagodila je tudi razporeditve prostorov ter nama predlagala kup izboljšav. Nikoli si nismo mislili, da se bo nekdo s takšno vnemo in natančnostjo lotil celovite izdelave notranjega interierja našega doma. Še več, tudi, ko je projekt zaključila nam še vedno pomaga pri izbiri materialov in izvajalcev. Prepričala nas je s svojo odzivnostjo, natančnostjo in profesionalnim odnosom. S kombinacijo naših želja in njenih predlogov smo ustvarili tisto, o čemer smo dolgo sanjali."
    Suzi in Aleš

Projekti